leren door ervaring

Hier word meestal iets verteld over waar je vandaan komt, welke opleidingen je allemaal hebt gedaan enz.

Liever wil ik iets delen over wat tantra met mij gedaan heeft de afgelopen 2 jaar. Zelf ervaren zal daarom ook centraal staan tijdens de lessen.

Als je het woord TANTRA vertaald: bevrijding en uitbreiding ,is dit wat mij heeft aangetrokken naar maha kundalini tantra. Een vraag die ik mijzelf regelmatig stel is: maakt deze actie of gedachte dat ik de harmonie in mijzelf en de wereld om mij heen vergroot? En draagt het bij tot mijn bevrijdingsproces en vergroot het mijn bewustzijn en levensenergie?

Tijdens de lessen kon ik dingen over mijzelf leren, wanneer ik bv mijzelf of anderen liefdeloos behandelde, wat mijn conditioneringen zijn en hoe deze mijn leven soms nog steeds beinvloeden. Er is al heel wat veranderd ik kan wel zeggen dat het een levensveranderend effect op mij heeft gehad en het gaat nog steeds door... Graag wil ik daarom ook deze technieken en kennis doorgeven aan een ieder waar dit mee resoneert om zelf jouw eigen ervaringen op te doen in alle aspecten van het leven en JA te zeggen, te DURVEN en leren leven in harmonie met je energetische structuur.

Esther Buitendijk, woonachtig in Gelderland

geboren in 1968

kundalini yoga leraar

tantra krya yoga leraar

partner yoga leraar

sociale meditatie leraar

maha kundalini tantra leraar