recenties deelnemers

Ik heb me opgegeven voor MKT omdat Esther het gaf, ik had haar al een tijdje op Facebook en zij is een Kundalini yoga teacher met als ik. Ik was nieuwsgierig naar tantra en omdat hier het woord kundalini in voorkwam heb ik deze vorm gekozen. Verder wist ik er nog niets van.
Esther is heel zacht, warm en grappig en daardoor voel je je meteen vertrouwd en je ziet altijd dat de juiste groep zich vormt. Wij hadden een mooie zachte groep mensen en inmiddels zijn we 2 jaar verder en zijn we nog steeds hecht met elkaar, dat gevoel blijft voor altijd als je je zo hebt verbonden met elkaar door de oefeningen die soms erg intiem zijn. Prachtige verbindingen leg je op deze manier en alles met een volledig veilig en vertrouwd gevoel. Nooit heb ik me niet op mijn gemak gevoeld, maar altijd volledige acceptatie en liefdevolle omgang met iedereen.
Het heeft mij geholpen met het nog meer vrijheid ervaren in  mezelf, het nog meer het mooie zien in iedereen , in ieder lichaam, man of vrouw.
Het heeft me ook laten zien dat je met Kundalini energie meer kan ik gewend ben met Kundalini yoga. De oefeningen in koppels genereren soms zoveel energie dat je niet wist dat dit mogelijk was. En de oefeningen die je alleen doet brengen je weer dieper in jezelf, prachtige meditaties en pranayama's.
De MKT lessen leren je ook je te laten zien, nu had ik daar al niet zo'n moeite mee maar ik heb bij diverse andere personen een mooie groei gezien in de eerste 15 lessen en daar geniet ik van. Het is zo belangrijk dat je meer zeker wordt van jezelf, je lichaam, van wie jij bent, in totale acceptatie van alle aspecten van jezelf. En dit is wat MKT je brengt. Ik raad iedereen aan om het te ervaren, zelfs als je al veel aan andere soorten tantra gedaan hebt is MKT weer net iets anders. En de zachtheid van Esther maakt het een avond waar je elke week weer naar uitkijkt.
AMUDRAMADHURA